Poimintoja


Jostain kuului äännähdyksiä, jotka tuon korvat käänsivät selkeäksi puheeksi. Se kuitenkin oli melkoisen vaimeaa, mutta sai naisen silti seisahtumaan paikoilleen, melkeinpä kuin seinään. Tuon katse kääntyi nopeasti laatikon puoleen ja pienestä raosta nainen tuijotti sen sisältöä, pientä gekkoa, ennen kuin raotti laatikkoa.

"Sanoitko sinä jotain?" Tuo kysäisi sitten tarkastettuaan ensin ympäristönsä. Mutta eipä siinä kovinkaan outoa ollut, siinä että nais-ihminen puheli eläimelle, monet normaalit ihmiset tekivät niin. Mutta hän oli varma että oli kuullut puhetta laatikosta. Nainen siristi hieman silmiään ja avasi laatikon nyt kokonaan.

"Puhuitko jotain... ruuasta?" Nainen kohotti hieman kulmaansa ja katsoi liskoa kysyvän näköisesti.

Beastmasterit

Shapeshifter luokka kykenee muuttumaan eläimiksi, mutta evoluutio ei harppaa pitkästi yhdellä kertaa. Shapeshiftereiden alempi askel evoluutiossa ovat beastmasterit. Siinä missä shapeshifterit muuttuvat eläimiksi, beastmasterit kykenevät omaksumaan useiden eri eläinten ominaisuuksia, muuttamatta muotoaan juuri lainkaan. Yleisimmät muutoskohteet beastmastereilla ovat silmät, kynnet sekä hampaat. Joskus ihoon saattaa ilmestyä eläimelle tyypillisiä kuviointeja.
Huollimatta siitä, että beastmaster voi omaksua useiden eri eläinten ominaisuuksia, päätyvät beastit usein käyttämään muutamia hyviksi havaitsemiaan imitaatioita.

Esimerkkeinä muun muassa:
- Susi imitaatio: Henkilön kynnet pitenevät ja kovettuvat. Kulmahampaat kasvavat ja silmät muuttuvat petomaisiksi. Lisää käyttäjän voimaa ja nopeutta.
- Lepakko imitaatio: Etu pimeässä, heikkous valossa. Hahmo käyttää korviaan ja kaikua näkemiseen ja näin erottaa seinät ja esineet pimeässäkin.
- Apina imitaatio: Lisää nopeutta ja ketteryyttä.
- Kissa imitaatio: Lisää notkeutta, kestävyyttä ja ketteryyttä. Pimeä näkö paranee huomattavasti. Kynnet ja kulmahampaat terävöityvät. Pupillit viiruuntuvat valossa.
- Karhu imitaatio: Lisää voimaa.
- Gepardi/hevos imitaatio: Lisää nopeutta.

Imitaatioita on lukemattomia, niiden edut pelaaja voi keksiä itse erilaisista eläimistä näiden ominaisuuksien perusteella.
Shapeshifter luokka etenkin, mutta myös muut ihmiset halveksuvat usein beastmastereita koska nämä kykenevät vain imitoimaan eläimiä, eivät muuttumaan niiksi.

Edistyneet beastmasterit voivat kuuleman mukaan myös puhua eläimille ja ymmärtää näiden puhetta. Näin ollen eläimistäkin voi olla paljon hyötyä taidokkaalle beastmasterille.

Beastmastereiden Tasot

Beastmastereiden kehittymistä seurataan niin kutsutuilla "Tasoilla" jotka määrittelevät beastmastereiden voimien ja osaamisen laajuuden. Tasoja on viisi;
- Beast Spirit: Pedon Henki, on ensimmäisen tason beastmastereiden kyky. Jokainen beastmaster saa syntyessään kohtalon määräämän Henkieläimen, josta kehittyy yleensä heidän vahvin kykynsä.
- Hundred Beast Imitation I: Sadan Pedon Imitaation taitava beastmaster kykenee omaksumaan useiden eri eläinten, yhden kerrallaan, ominaisuuksia lyhyeksi ajaksi. Poikkeuksena oma Henkieläin, jonka hallinta on rajaton.
- Hundred Beast Imitation II: Kuten edellinen, mutta hallinta-aika on useita tunteja tarvittaessa.
- Hundred Beast Imitation III: Kolmannen tason beastmaster voi kommunikoida eläinten kanssa halutessaan.
- Thousand Beast Imitation: Tuhannen Pedon Imitaation hallitseva neljännen tason beastmaster on käytännössä kehittynein tavattava beastmaster. Tämä tason Beastmaster voi omaksua minkä tahansa eläimen pääominaisuudet haluamakseen ajaksi ja kommunikoida eläinten kanssa.
- Beast-Mastery: Pedon Herruus on beastmasterin korkein taso, ja vaikein hallita, saati saavuttaa. Muutoin samankaltainen kuin Tuhannen Pedon Imitaatio, mutta käyttäjä muuttuu lähes were-mäiseksi (ihmiseläinmäiseksi) pedoksi ulkomuodoltaan ja voimiltaan, esimerkiksi ihmissudeksi, ihmispantteriksi jne. Historia tuntee vain kaksi Petojen Herraa, tämän tason saavuttanutta henkilöä. Edesmennyt Uryu Kouichi saavutti tason liki 20 vuoden harjoittelulla. Vain nuori, nykyisin kadonnut Beast Master "Zack" on hallinnut taidon syntymästään.

Beast-Mastery -tason hahmon saaminen pelattavaksi edellyttää -erittäin- hyvää syytä!Beastmasterit eivät siis ole imitoidessaan eläintä ulkoisesti eläimen kaltaisia.

Tartunta

Yksi vaarallisimmista viruksen tartuntamuodoista on juuri beastmastereissa, koska heidän kohdallaan tartuntaa on vaikea havaita. Käytännössä katsoen jopa ensimmäisen tason beastmaster voi satunnaisesti tartunnan saatuaan hypätä yhden muutoksen ajaksi suoraan viidennelle tasolle, eli Beast-Mastery tasolle, mutta imitaation aikana tämä menettää niin järkensä kuin muistinsa, tästä tulee raivoava hirviö. Juuri tällaisista epätietoisista yksilöistä ovat lähtöisin useat ns. ihmissusi ja vampyyri urbaanilegendat. Tartunta-muutosta kutsutaan "Sivu-harppaukseksi", joka saattaa esiintyä beastmasterilla koska tahansa ilman varoitusta ja seuraavaan Sivu-harppaukseen voi mennä satoja imitaatio-kertoja. Täysin arvaamaton tartuntamuoto.

Lääkintä

Beastmastereiden onneksi viruksen lääkintä on helppoa. Tarvitaan ainoastaan toisen, puhtaan beastmasterin verta. Vielä helpommaksi Sivu-harppauksen välttämisen tekee se, että henkilö joka ei käytä voimiaan ei yleensä joudu sen uhriksi.