Poimintoja


Mies hieroi etusormen- ja peukalonpäitä yhteen hetkisen. Sitten hän kääntyi katsomaan ettei ketään vieläkään ollut metrovaunussa, ja todettuaan vaunun jälleen tyhjäksi hän erotti sormet toisistaan.

Pieni sininen kipinä räpsähti sormien välissä.

Valot palasivat metrovaunuun ja mekaaninen humina käynnistyi jälleen.
Historia nykypäivään asti

Pelien aikajana
Generation of element: 2005
ReBorn!: 2008
Ever After: 2028
X: 2030


Historiaa:

Aikojen alusta asti on ollut olemassa ihmisiä jotka ovat kyenneet tavalla tai toisella kontrolloimaan jotain elementtiä. Samoin on ollut olemassa ihmisiä, jotka ovat kyenneet ottamaan eläimenmuodon tai omaksumaan tietyn eläimenpiirteitä itseensä. Nämä ihmiset ovat aina onnistuneet tavalla tai toisella peittämään olemassaolonsa muulta maailmalta... Mutta piilottelua ei voinut jatkua ikuisesti.

Noin vuonna 1985, kun muutamat ensimmäiset elementit ilmoittivat olemassa olostaan, melkoisen aggressiivisesti, ihmiskunta havahtui huomaamaan mitä olentoja maan päällä heidän kanssaan tallasi. Muut elementit olivat kauhuissaan tästä tapahtuneesta, joka mustamaalasi kaikki. Välttääkseen paniikin ihmisten keskuudessa, eri maiden hallitukset panivat alulle Järjestön, joka yhtä aggressiivisesti ilmoitti tuhoavansa jokaisen elementin jonka se vain löytää. Shapeshifterit olivat olleet myös toistaiseksi turvassa, eikä elementtien karu kohtalo tuntunut painavan paljon heidän vaakakupissaan... Hehän eivät liittyneet tähän jupakkaan mitenkään. Kuitenkin... Muutamat elementit, joita Järjestön jäsenet olivat onnistuneet vangitsemaan kertoivat näistä toisenlaisistakin olennoista, ja näin myös usuttivat Järjestöläiset heidän kimppuunsa, tulehduttaen molempien välit. Elementaalit, shapeshifterit sekä beastmasterit oltiin nyt paljastettu julkisesti koko muulle maailmalle. Tästä alkoi hiljainen sota. Elementaalit ja shapeshifterit kävivät omia kahakoitaan, mutta beastmasterit pysyttäytyivät irrallisina, puolueettomina. Näiden kaikkien kolmen yhteinen vihollinen oli kuitenkin Järjestö, joka onnistui tavoitteessaan kehittyä suurimmaksi elementaaleja, shapeshiftereitä ja muita kummajaisia vastaan taistelevaksi organisaatioksi. Alussa, tavalliset ihmiset ajettiin tietämättömyyden varjolla Järjestön puolelle.

2000-luvun alku. Järjestö tuntui olevan niskan päällä ja voittoasemassa.
Elementaalit ja shifterit olivat alkaneet puolustaa itseään hyvinkin avoimesti ja häpeilemättä, jos tiukka tilanne tuli eteen. Mutta Järjestö oli käynyt yhtä kovakouraiseksi. Käyttöön oli otettu uusin ase, Käännytys. Se salli Järjestölle mahdollisuuden värvätä jatkuvasti uusia metsästäjiä, aivopesemällä kiinnijääneitä shiftereitä ja elementaaöeja. Oli myös olemassa niitä elementaaleja ja shiftereitä, jotka yrittivät vain elää kuten normaalit ihmiset, käyden koulussa ja töissä... Kummallakaan osapuolella ei ollut enää vakituisia kokoontumispaikkoja, sillä ne ratsattiin säälimättä, eikä kukaan halunnut selvittää mitä kiinnijääneille oli tapahtunut. Tuntui siis siltä että Järjestö olisi viemässä voiton tästä taistelusta...

Vuosi 2005 muutti kuitenkin tavallisen väestön mielipidettä. Todisteet siitä ,että lempeä naapurinrouvakin saattoi olla elementaali alkoi muuttaa valtaväestön mielipidettä elementaaleja ja muita näiden kaltaisia kohtaan. Järjestö ei kuitenkaan lannistunut, vaan se jatkoi samaan tapaan vähemmistölajien tuhoamista. Elementaalien sekä shiftereiden erimielisyydet olivat jo hautautuneet melkein unholaan yhteisten ongelmien vuoksi, mutta silti oli joitain yksilöitä jotka eivät suvainneet elementaalien kavallusta vieläkään, eivätkä osat shiftereistä suvainneet beastmastereitakaan, noita matkijoita. Nämä erimielisyydet eivät kuitenkaan johtaneet koskaan mihinkään suurempaan sotaan. Näihin aikoihin mies, Uryu Kouichi aloitti oman henkilökohtaisen sotansa Järjestöä, sekä kaikkia sen auktoriteettejä vastaan, saaden taakseen tukijoita, Anti-Järjestöläisiä. Tämä taistelu ei ollut turha, vaan se kasvoi hedelmää. Saaden anonyymeiltä tahoilta tukea ja avustuksia Uryu johti elementaalit, shifterit sekä beastmasterit sopuun tavallisten ihmisten kanssa ja vihdoin kaikki pystyivät elämään tasa-arvoisina tällä planeetalla.

Vuonna 2010 julistettiin ensimmäistä kertaa virallinen rauha.
Järjestö ei kestänyt tätä tappiota, se ei kyennyt myöntämään että nämä erilaiset olennot saisivat manipuloitua kansakunnan ja toistettua sen anarkian joka vallitsi 1980-luvun lopulla. Niinpä Järjestö teki jotain niin hirveää, että sitä voisi kutsua holokaustiksi. Vuoden 2012 Holokaustiksi. Järjestö oli virittänyt kokonaisen kaupungin alle räjähdeviidakon, jonka tarkoitus oli tuhota 79%:sti elementaali, shapeshifter, beastmaster valtainen suurkaupunki. Koska Järjestö oli koottu eri valtioiden päättäjistä, sotilaallisista suurmiehistä ja muista tärkeistä henkilöistä, tiesivät he voivansa tehdä niin ja että heidän tapansa oli se oikea tapa hävittää nämä eliöt. Kaupungissa järjestettiin maanlaajuinen konferenssi, jonka oli tarkoitus kasata mahdollisimman paljon elementaaleja, shftereitä sekä beastmastereita samaan paikkaan. Valitettavasti tämä huijaus onnistui. 15.7.2012 räjähti. Kokonainen kaupunki ja kymmenet tuhannet viattomat höyrystyivät tulimereen. Ainoa pelastus oli tullut Uryu Kouichin kautta, joka oli ehtinyt varoittaa muutamia ryhmiä ja pelastaa kaikki jotka vain olivat pelastettavissa. Tämä hirmuteko ajettiin täysin elementaalien syyksi; heidän joukossaan oli olentoja, jotka eivät kyenneet hallitsemaan voimaan ja pystyivät tuhoamaan kaupunkeja kuin korttitaloja. Tästä esimerkkinä he näyttivät videon taistelusta, jossa Kielletyn Elementaali haaran edustaja sorrutti pilvenpiirtäjän sekä korttelin sen ympäriltä pelkästään tahtonsa voimalla. Tämä kauhistus käänsi kansan jälleen näitä hirviöitä vastaan.

Yrittäessään jälleen hioa rauhaa vuonna 2013 Uryu Kouichi joutui salamurhaajan kohteeksi ja kuoli luodin lävistettyä hänen sydämensä.
Elementaalit, shapeshifterit ja beastmasterit katosivat.
Järjestö oli voittanut. Se oli alkanut kehitellä Käännytyksen lisäksi uusia keinoja joilla he saisivat hävitettyä loputkin tämän piilottelevan lajiston jäsenistä. Ja lopulta vuonna 2015, kymmenen vuotta kestäneiden kokeiden tuloksena he olivat kehittäneet viruksen. A-viruksen, joka leviäisi vain elementaalien keskuudessa ja alussa se tappoikin elementaaleja nopeaan tahtiin, mutta aiheuttaen samalla myös sen, että tarttuessaan tiettyihin yksilöihin virus käynnistikin nopean evoluution. Se muutti joidenkin elementaalien geenistöä niin rajusti, että kaksivoimaisuuksia alkoi syntyä. Virus vaikutti myös beastmastereihin ja shapeshiftereihin, vaikka se ei ollutkaan viruksen varsinainen tarkoitus. Shiftereihin virus vaikutti kenties kaikkein pahiten, sillä se muutti kantajansa hitaasti olennoksi ihmisen ja eläimen välimaastossa, niin sanotuksi wereksi ja siitä edelleen hirviömäisemmäksi, jopa demonimaiseksii ja mieleltään eläimen tasolle vaipuvaksi olennoksi. Myös elementaaleissa alkoi ilmetä pitkäajan myötä viruksen aiheuttamia ongelmia, nimittäin voimien hallitsemattomuus ja jopa elementin materialiasoitumista kantajansa ulkonäköön.

Tajuttuaan Järjestön onnistuneen viruksen levityksessä uuden sukupolven elementaalit alkoivat hakea apua "vanhasta sukupolvesta", elementaaleista, jotka eivät olleet saaneet tartuntaa ja olivat näin ollen edelleen yksivoimaisia. Väliaikainen parannuskeino löytyi verestä, mutta vain jos uuden ja vanhan sukupolven edustajat olivat samaa elementtiä. Kaksoisvoimaisille ei näin ollen ollut löydetty edes väliaikaista helpotusta, jos virus pääsisi aktivoitumaan täydellä voimallaan ja riistäytymään käsistä. Vaikka Järjestö oli onnistunut jotenkuten viruksen kohdalla, sen kiinnostus kaksoisvoimaisia kohtaan lisääntyi ja Järjestö alkoi itse jalostus-projektin, jossa se pyrki risteyttämään puhdasrotuisia, viruksettomia, vastakkaiselemettejä ja jopa eri rotuja saadakseen uusia taistelukoneita riveihinsä tuhoamaan elemetaalit lopullisesti!

Vuoteen 2020 asti oli kansan keskuudessa täysin hiljaista. Kukaan ei puhunut elementaaleista, shiftereistä tai beastmastereista, muuta kuin hirviöinä - luonnonoikkuina, sairaina jotka piti parantaa. Samoin näiden outojen lajien edustajat pysyttelivät piilossa ja varoivat paljastumista, sillä paljastuminen tiesi todennäköisesti tuskaista kuolemaa Järjestön koekaniinina tai hieman nopeampaa kuolemista metsästäjän toimesta. Heidän ainoa turvansa oli U.K-Säätiö, joka avusti elementaaleja, shiftejä ja beastmastereista eri asioissa. Hiljaisuudesta huolimatta, elementaalien ja shiftereiden riveissä uusi veri alkoi kiehua. Viruksen kantajat olivat tehneet tehtävänsä ja tartuntoja oli päässyt tapahtumaan. Alkoi kapinaliike, syntyivät Kapinalliset, ammattimainen Järjestöä vastaan taisteleva liike ja Anarkistit, jengiläiset ja muut ryhmittymät joiden elämäntehtävänä oli vain osoittaa väkivaltaisin keinoin, että elementaalit olivat parempia ja tulisivat viemään voiton. Pikkuhiljaa elementaalit, shfterit sekä beastmasterit alkoivat kasaantua ja ryhmittyä.
Loppuvuonna 2028, kupla puhkesi ja anarkia valloitti maan. Julkisia katutappeluita, murhia, pommi-iskuja... Terrori-iskuin iskeneet Anarkistit taisivat pilata kaikkien mahdollisuuden tuona talvena... Tämä isku oli kuitenkin niin nopea ja tehokas ettei Järjestö heti kyennyt siihen vastaamaan.

2030. Nykypäivä.
Avoin sota on nyt tätä päivää. Kadulla keskellä päivää saattaa joku vetää pistoolin esille ja silloin alkaa taistelu elämästä ja kuolemasta. Järjestö yrittää parhaansa mukaan vastustaa Kapinallisia sekä Anarkisteja, mutta viruksen voimistavat elementit, shifterit sekä beastmasterit ovat kova vastus. Ja kaiken tämän dystopian keskellä jotkut yrittävät elää elämäänsä... Tai kaikki yrittävät, kunnes uusi taistelu kadulla puhkeaa ja äidit vievät lapsensa suojaan. Toisina päivinä on rauhallista ja toisina taas ei... Virus jatkaa leviämistään ja salassa Järjestöltä U.K-Säätiö on alkanut kehittää vastalääkettä veren lisäksi, viruksen saastuttamille elementaaleille, shiftereille sekä beastmastereille. Järjestö tekee parhaansa saadakseen tietoja kahdesta U.K-säätiön perustajasta. William Fay ja Lawrence Shimura, jotka nuorina miehinä tunsivat Uryu Kouichin, jonka nimeäkin säätiö kantaa. Kummastakaan ei ole havaintoa sitten avoimen sodan alkamisen. Kenties tämä dystopia loppuu jonain päivänä ja kaikki on taas rauhaisaa...