Poimintoja


"On olemassa ajatus maailmasta, jossa meidänlaisemme, lahjakkaat, voisimme elää rauhassa ilman, että meitä ei kutsuttaisi hirviöiksi.

Hyvin monet taistelevat sen puolesta, mutta myös sitä vastaan. Olet kaunis selviytyjä, mutta oletko sinä myös taistelija?"Merkintöjä historian ryhmistä ja henkilöistä

RYHMITTYMIÄ

Järjestö

1985 Eri maiden hallitukset, sotilasjohdot ja vaikuttajat panivat alulle järjestön jonka tarkoituksena oli vastata Elementtien "uhkaan" suoralla toiminnalla, tuhoamalla kaikki Elementit. Järjestön rahoituksesta vastaavat valtiot, mutta sen johdosta yksityiset henkilöt hallitusten antamalla auktoriteetilla. Järjestöllä on käytössään huippuluokan teknologiaa ja osaamista, sekä varoja ja resursseja. Kaikesta byrokraattisesta suitsutuksesta huolimatta Järjestö ei ole täysin lakien yläpuolella, vaikka sen edustajat nauttivatkin varsin suurista erikoisoikeuksista lakijärjestelmässä. Järjestöllä on tukikohtia melkein jokaisessa suuressa kaupungissa. Abelbayn tukikohta on Järjestön Bioteknologian tutkimuskeskus.

Eliitti 13

Järjestön perustama metsästäjien eliittiryhmä jossa on aina 13 jäsentä.
Nämä jäsenet ovat erityisen taitavia ja erityisen tappavia, lähes poikkeuksetta elementtejä itsekin, jotka toimivat Järjestön salamurhaajina kukin omista syistään. Jokainen 13:n jäsen kantaa nimeä japaninkielisten eläinten nimien mukaan. Arvo-asteikko on laskeva numerosta 1 alaspäin. Jokainen 13:n jäsen kantaa metsästäessään kasvoillaan nimikko-eläimensä naamiota jonka otsaan on kaiverrettu heidän numeronsa. Eläimet ovat:
1. Kettu
2. Susi
3. Karhu
4. Ahma
5. Kissa
6. Tiikeri
7. Haukka
8. Pantteri
9. Apina
10. Jänis
11. Hai
12. Pöllö
13. Rotta

Kapinalliset

Elementtaalien, beastmastereiden ja shifterien salainen mutta ammattimainen ryhmittymä, ensimmäinen ja toistaiseksi ainutlaatuinen organisoitu vastarinta-liike Järjestöä vastaan, joka kannattaa väkivaltaisia ja sotaisia toimintamenetelmiä. Jäsenten salamyhkäisyys on yksi Kapinallisten suurimpia valtteja, joskin suoriakin välienselvittelyitä tulee. Harva edes Kapinallisten sisällä tietää kuka johtaa tai rahoittaa heitä ja heidän varustelujaan.

Anarchy -jengi

Järjestön jälkeen toiseksi perinteikkäin ja pitkä-aikaisin joukkio. Anarchy -jengi oli alunperin U.K -säätiön toisen perustajan, William Fayn 17-vuotiaana perustama Tuli-elementtien nuorisojengi jolla oli useita välienselvittelyjä Järjestön kanssa. William Fayn katoamisen jälkeen jo perustamis-ajoista asti mukana ollut kakkosmies Gabriel Guerin otti jengin haltuunsa. Vielä nykyäänkin huhutaan Gabriel Guerinin elävän. Anarchy -jengi on käytännössä Elementtien oikeuksia puoltava terroristi-ryhmittymä.

U.K -säätiö

Vuoden 2015 jälkeen perustettu U.K -säätiö, tarkemmin Uryu Kouichi -säätiö on kansainvälinen liike- ja hyväntekeväisyyssäätiö joka ajaa sekä Elementtien että homoseksuaalisuuden asiaa pyyteettömästi omilla tuloillaan liiketoiminnan saralta. Järjestön perustivat, huhujen mukaan mies-puoliset rakastavaiset, William Fay sekä Lawrence Shimura. Lukuisten yritysten jälkeen Järjestö ei ole onnistunut lain-opillisin keinoin kaatamaan laajalle levinnyttä U.K -säätiötä, joka tarjoaa muunmuassa turvapaikkaa ja PR-toimintaa, sekä liiketoimintaa, Elementeille sekä homoseksuaaleille. Kumpikin U.K -säätiön perustajista julistettiin kadonneiksi vuonna 2019.HENKILÖITÄ

Uryu Kouichi

John F. Kennedy, Abraham Lincoln, Marthin Luther King. Näiden miesten joukkoon on viimeisen 20 vuoden aikana liitetty myös japanilais-venäläissyntyinen Uryu Kouichi. Alkujaan Järjestön kouluttama salamurhaaja, huippuunsa kykynsä hionut beastmaster ja tiede-alan nuori nero, joka käänsi selkänsä Järjestölle ja ryhtyi Elementtien suojelijaksi. Vuonna 2006 Uryu Kouichi meni naimisiin itseään nuoremman Reika os. Kaolla nimisen tytön kanssa ja myöhemmin kaksikko sai pojan, Uryu Taichi. Lukuisten elementtien suojeleminen, Järjestön avoin vastustaminen ja Järjestön tiedon sekä teknologian levittäminen elementtien keskuuteen, kaikki Uryu Kouichin allekirjoittamaa kädenjälkeä. 2012 Räjähdyksen ilmianto ja siitä selviytyneiden elementtien henget, myös saman miehen toiminnan tulosta. Rauhan hierominen ihmisten ja elementtien kesken, lieneekö tarvetta sanoa kenen työtä. Elementtien keskuudessa ehdittiin hetken uskoa että Kouichi oli heidän aikansa Messias... Kunnes 12.02.2013 Kouichin ainoan lapsen 7-vuotis syntymäpäivän aattona julkista puhetta pitämässä ollut Uryu Kouichi joutui Järjestön salamurhan kohteeksi ja kuoli puheen aikana luotiin, joka lävisti hänen sydämensä.

William Fay & Lawrence Shimura

William Fay, keskiverto-perheen nuorin poika, huhutiedon mukaan alkoholisoitunut, huumeiseen koukussa oleva katunuori, joka tyttömäisen ulkonäkönsä takia elätti itsensä prostituoituna. Lawrence Shimura, Järjestön johtoportaaseen kuuluvan isänsä poika, joka perheen häpeäksi paljastui elementiksi sekä nuoren William Fayn rakastajaksi. Useiden yhdessä koettujen tragedioiden ja tapausten jälkeen Lawrence Shimura onnistui vapauttamaan William Fayn huumekierteestä ja pian Uryu Kouichin murhan jälkeen kaksikko perusti elementtien ja homoseksuaalien oikeuksia ajavan U.K-säätiön. Kummastakaan ei ole kuultu pian sen jälkeen, mutta huhujen mukaan kumpikin on elossa jossain päin Japania. Silloisen 20 molemmin puolin ikääntyneet nuoret ovat nykyisin yli 40-vuotiaita aikuisia, mikäli elävät näihin päiviin.VÄHEMMÄN MERKITTÄVÄT HENKILÖT

Uryu Reika & Uryu Taichi

Uryu Kouichin vaimo ja ainoa poika, jotka katosivat julkisuudesta pian Kouichin salamurhan jälkeen. Kummastakaan ei tiedetä paljoa, mutta tarinoita liikkuu. Joidenkin mukaan Taichi tappoi äitinsä ja katosi, toisten tietojen mukaan Reika ja Taichi käännytettiin Järjestön toimesta elementtejä vastaan. Kaikkein sekopäisimmät teoriat väittävät että Taichi anasti isänsä henkilöllisyyden, nai äitinsä ja katosi Afrikkaan. Kummastakaan ei ole kuultu mitään viimeiseen 2 vuoteen.

"Zack"

Zack oli 2006-2007 vuosien urbaani legenda. Nuori 14-vuotias poika joka oli syntymästään asti hallinnut korkeimman tason beastmastereiden taidon. Hylätyssä eläintarhassa tarinan mukaan kasvanut poika oli enemmän eläin kuin ihminen, jonka kielitaito ja tieto yhteiskunnasta olivat hyvin rajoittuneet. Muita Zackiin yhdistettäviä tekijöitä olivat "Isä Kou", "Äiti Rei" ja "Sedät Shimura & Fay". Vuosien saatossa "Zack" muuttui urbaaniksi legendaksi jota elämystenmetsästäjät ovat jahdanneet jo vuosikymmeniä. Viimeiset "havainnot" Zackista olivat 2021 tehdyt "ihmissusi" havainnot Keniassa.

Ivan Broznikow & Akira Souo-Broznikow

Ivan Broznikow oli Greenbayn "Shadow leader" eli varjo presidentti. Mafia johtaja, joka piti kaupunkia rautaisessa otteessa aina vuoteen 2012 asti, jolloin mies kohtasi loppunsa luotisateessa. Vaikka mies oli pahamaineinen mafioso, hän piti silti järjestyksen Wanhassa kaupungissa ja lahjoitti silloin tällöin rahaakin sekä tukia eri yhdistyksille. Kerrotaan että Ivanin kuoltua hänen vaimonsa olisi pitänyt mafiaa yllä jonkin aikaa, ennen kuin tämäkin sai surmansa. Liitosta jäi jäljelle poika, Akira, joka otti isänsä jättämät ohjakset kauniisiin käsiinsä erittäin mallikkaasti. Nuorukainen sain mainetta kunnollisena, joskin melkoisen nuorena ja kauniina poikana-tunnettuna mafiosona, joka hoiti tehtävänsä ammattimaisesti. Akira kuitenkin tiettävästi katosi mystisesti vuonna 2028. Jotkut uskovat pojan hylänneen isänsä bisneksen ja ryhtyneen lailliseksi bisnesmieheksi, toisten juttujen mukana poika ei kestänyt isänsä jättämiä paineita vaan pakeni ulkomaille.

"Project MIY:AGI"

Vain Järjestöläisten tiedossa oleva salainen projekti, joka on suljettu rautaovien taakse Greenbayn kaupungin tukikohtaan. Monikaan Järjestöläinen ei ole itse koskaan nähnyt mitä noiden rautaovien takana on, sillä sinne pääsevät vain johtoportaan henkilöt sekä vain harvat ja valitut. Mutta huhutaan, että "Project MIY:AGI" olisi jonkinlainen ase.