Poimintoja


Juuri kun hän ehti huokaista helpotuksesta, kaksi pukuihin sonnustautunutta miestä astui sisään kuppilaan ja kiinnittivät huomionsa välittömästi nurkkapöydässä istuvaan nuorisoporukkaan.

"Saanemme hieman häiritä herrasväkeä..." Ehtivät pukumiehet sanoa, ennen kuin alkoi tapahtua. Ne jotka omasivat tarkan kuulo- sekä hajuaistin paljastivat, että tuossa nurkkapöydässä kierrettiin sytyttimiä.

Onneksi muutama ihminen ehti poistua vielä kulmakuppilasta, ennen kuin leimahti.

"ANARKISTIT BANZAI!!!"

Pelissä tavattavia ryhmittymiä

JÄRJESTÖ

Vuonna 1985 eri maiden hallitukset, sotilasjohdot ja vaikuttajat panivat alulle järjestön, jonka tarkoituksena oli vastata elementtien "uhkaan" suoralla toiminnalla, tuhoamalla kaikki elementit. Järjestön rahoituksesta vastaavat valtiot, mutta sen johdosta yksityiset henkilöt hallitusten antamalla auktoriteetilla. Järjestöllä on käytössään huippuluokan teknologiaa ja osaamista, sekä varoja ja resursseja. Kaikesta byrokraattisesta suitsutuksesta huolimatta Järjestö ei ole täysin lakien yläpuolella, vaikka sen edustajat nauttivatkin varsin suurista erikoisoikeuksista lakijärjestelmässä. Järjestöllä on tukikohtia melkein jokaisessa suuressa kaupungissa ympäri maailmaa. Abelbayn tukikohta on Järjestön Bioteknologian tutkimuskeskus.

Nykyisin Järjestö nauttii tavallisten kansalaisten suosiosta, vaikka joinain aikoina ovat ihmiset olleet jopa Järjestöä vastaan. Se toimii eräänlaisena maailman poliisina Voimallisia vastaan ja jatkaa kasvamistaan edelleen, sillä sen lupauksena kansalle oli vuoden 2012 jälkeen, etteivät nämä Voimalliset saisi tehtyä mitään näin katastrofaalista ja että he paneutuisivat uusien rahoittajien turvin tutkimustyöhön, jossa tällaiset Voimalliset ja vaaralliset olennot saataisiin lopullisesti aisoihin.

Lisää Järjestöstä!
(mm. Hierarkia, Käännytys, Eliitti 13 nykyään jne...)KAPINALLISET

Alussa vain pieni elementtien, beastmastereiden ja shifterien salainen mutta ammattimainen ryhmittymä. Ensimmäinen julkinen ja organisoitu vastarinta-liike Järjestöä vastaan, joka kannattaa väkivaltaisia ja sotaisia toimintamenetelmiä - kuten Järjestö itsekin. Jäsenten salamyhkäisyys on yksi Kapinallisten suurimpia valtteja, joskin suoriakin välienselvittelyitä tulee. Harva edes Kapinallisten sisällä tietää kuka johtaa tai rahoittaa heitä ja heidän varustelujaan. Tiedettävästi Kapinallisten johdossa on kuitenkin useampi ihminen. Sanotaan että Kapinallisten joukoissa oleilisi takkinsa kääntäneitä Järjestöläisiä.

Nykyisin Kapinalliset ovat kasvaneet suurehkoksi vastarinta-liikkeeksi, jonka jäseniä on niin korkea-arvoisissa asemissa, kuin tavallisten kadun tallaajienkin joukossa. Hyvin organisoitu ryhmittymä on ammattimainen ja nykyisin iskut suunnitellaankin varsin huolella. Kapinallisten riveihin kuuluvat käyttävät yleensä salanimiä ja suojelevat hyvin identiteettiään. Kapinalliset ovat myös jakautuneet yksiköihin, jotka erotellaan toisistaan värikoodien avulla. Yksiköt ovat yleensä tasavertaisia keskenään, mutta joskus sisäisiä välienselvittelyjä ilmenee ja yksiköt ovatkin päätyneet keskinäiseen, kirjoittamattomaan arvojärjestykseen. Yksiköitä on lukuisia, mutta listan tunnetuista yksiköistä, eli eniten kenttätaisteluihin osaa ottavista yksiköistä löydät: Täältä.U.K-SÄÄTIÖ

- ? -ANARKISTIT

Alkujaan Anarchy-jenginä tunnettu, tuli-elementaalien ryhmä, jota johti alkujaan 17-vuotias William Fay. Kun William katosi ja jengin johtoon siirtyi Gabrien Guerin, jengi alkoi muuttua lähinnä terroristi-ryhmittymäksi, joka välillä vesitti mm. Kapinallisten suunnitelmia.

Nykyään Anarkisteiksi kutsutut jengiläiset, yleensä nuoret ja nuoret-aikuiset, ovat melkein poikkeuksetta tuli-elementaaleja ja käyttävät kykyjään terrori-iskuihin, joihin kuuluvat mm. mellakat, yhteenotot Huligaanien ja joskus jopa Kapinallisten kanssa. Huhutaan että Anarkisteissa olisi jopa sellaisia jäseniä, jotka saattavat hyökätä keskellä kirkasta päivää väkijoukossa, välittämättä onko paikalla viattomia, voimattomia tai voimallisia. Jotkut Anarkisteista ovat elitistejä ja rasisteja voimattomia kohtaan. William Fay kääntyisi mahdollisessa haudassaan, jos tietäisi mihin kuntoon Anarchy on päässyt.HULIGAANIT

Normaalien ihmisten vastike Anarkisteille. Huligaanit ovat nimensä mukaan ihmishuligaaneja, rasisteja voimallisia kohtaan. He ihannoivat yleensä Järjestöä ja niiden toimia, joten ei olekaan uutta jos joku Huligaaneista paljastaa voimallisia Järjestölle.

Huligaanit eivät ole kuitenkaan kovinkaan järjestäytyneitä, vaan lähinnä paisunutta jengitoimintaa, jonka päätoimena on saada aikaan tappeluita voimallisten kanssa tai jopa tappoja. Jotkut ovat alkaneet kutsua Huligaaneja Järjestön alijaostoksi, vaikka virallisesti se ei sitä olekaan. Tiettävästi jotkut ovat kuitenkin aikuistuttuaan siirtyneet Huligaaneista Järjestöön.JENGIT

Jengejä löytyy niin voimallisten kuin voimattomienkin puolelta ja osat taistelevat jonkin tietyn asian puolesta ja jotkut taas haastavat riitaa huvikseen. Jengit eivät ole järjestäytyneitä, mutta jotkin voimallisista koostuvat jengit ovat liittyneet mukana Kapinallisiin, jolloin ne ovat saaneet oman värikoodinsa ja heistä on tullut Kapinallisten yksikkö.

Pelaajat voivat perustaa jengejä, mutta siihen tarvitaan ylläpidon suostumus.