Poimintoja


Tyttö katsoi miestä pitkään, suoraan toisen tummiin silmiin ja oli hetken aikaa aivan hiljaa noiden sanojen jälkeen.

Hitaasti, kuin huomaamattomasti hän kumartui vasten miestä ja lopulta painoi lämpimän, pehmeän ja ehkä aavistuksen kokemattoman suudelman tuon huulille.

Hetken päästä tuo veti päätään rauhallisesti taaksepäin ja katsoi miestä jälleen silmiin.

"Anteeksi..." Tyttö sanoi ja käänsi katseensa miehestä punastuen hieman.

Pelin perustiedot

Yleistä
Sedai no Element - X on Sedai no Element pelisarjan neljäs suomenkielinen internet tarinankerrontaroolipeli.
Tekstipohjainen, foorumin välityksellä pelattava roolipeli ei vaadi minkäänlaisia latauksia eikä sen pelaamisesta tarvitse maksaa mitään.

Hyvä tietää:
Peli soveltuu parhaiten tasan - tai yli 15-vuotiaille ja sellaisille pelaajille, joilla on jo roolipelien perusosaaminen hallussa. Sen takia pelaamisohjeita ei tältä sivustolta eikä foorumilta löydy. Jotkin pelit saattavat sisältää nuoremmille pelaajille soveltumatonta materiaalia, mutta tällöin pelin otsikossa tulee siitä ilmoittaa. Jokainen pelaaja kirjoittaa ja lukee pelejä omalla vastuullaan. Ylläpito ei vastaa järkyttyneistä pelaajista.

Pelin perustiedot:
Nimi: Sedai no Element - X (Extinction, Extermination)
Pelin luontipäivä: 7.7.2008
Pelinjohtajat: Icu-san (Cross) & Lumppari (Rowan)
Moderaattorit: - Tällä hetkellä ei ole -

Pohjautuu:
Sedai no Element - X perustuu vuonna 2005 Icun sekä Lumpparin luomaan pelisarjaan ja on tämän pelisarjan neljäs osa. Edeltäviä osia ovat olleet: Generation of Elements, ReBorn sekä Ever After. Perinteisiä scifi elementtejäkin löytyy ja animemaisuutta esiintyy peleissä useasti.

Maailma:
Peli peilaa omaa IRL maailmaamme, joten teknologia on pelissä sama, ellei jopa hieman kehittyneempääkin. Peli sijoittuu kuvitteelliseen USA:laiseen keskisuureen kaupunkiin nimeltä Abelbay, joka sijaitsee aivan maan länsirannikolla, Oregonin osavaltiossa.

Genre: Nykyaika / Scifi
Ikäraja: Suositus K15/16 HUOM! Peleissä saattaa esiintyä K18 materiaalia! Lisää alempana.

Peli hahmot: Elementaalit, shapeshifterit, beastmasterit sekä tavalliset ihmiset.
Ryhmittymät: Järjestö, Kapinalliset, Anarkistit, Huligaanit, tavalliset kansalaiset, pelaajien perustamat Jengit.

Aikakausi:
Noin 2030-luku. Teknologia pelissä on kuitenkin vielä suht samalla tasolla kuin omanaikamme teknologia. Ei siis mitään kovinkaan suuria muutoksia kuten lentäviä autoja, kosketusnäyttöjä ja biotunnisteita voi hyvinkin helposti olla.

Päämäärä/Tarkoitus:
Pelin tarkoituksena on valitsemasi hahmoluokan mukaan elää joko mahdollisimman tavallista elämää, pysytellen poissa harmien tieltä, tai vaihtoehtoisesti yrittää puolustaa lajisi oikeuksia niin kiihkeästi kuin mahdollista. On myös mahdollisuus että työskentelysi Järjestön leipiin saa sinut taistelemaan "pahojen" puolella. Jokainen valitkoon kohtalonsa.

Ikärajasta:
Vaikka pelin yleinen ikäraja/suositus on noin K15 - mikä sallii kiroilun, seksuaaliset jännitteet sekä väkivallan - on pelissä mahdollista pelata ja joutua lukemaan myös K18 luokituksen alla kulkevaa materiaalia! Tämän takia, pelit joissa esiintyy kovan luokan väkivaltaa, kiroilua tai erotiikkaa on merkittävä otsikossa lisäyksellä (K18!).

Jokainen pelaaja on kuitenkin omalla vastuullaan mukana, eikä pelin ylläpitö ota minkäänlaista vastuuta, jos alaikäinen tai epäkypsä pelaaja sattuu löytämään K18 materiaalia sisältävän peli ja saa traumoja. Joten valituksia ei oteta vastaan.

Ketään ei pakoteta kirjoittamaan tai lukemaan K18 tekstiä ja jos pelaaja kokee itsensä ahdistelluksi on hänellä oikeus ottaa yhteys Pelinjohtajiin ja kertoa tilanteesta!